Farkas, Zsuzsa (2017) Mintavételi eljárások optimalizálása a termékmegfelelőség ellenőrzésére élelmiszerekben előforduló növényvédőszermaradék-határértékek figyelembevételével. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
  | 
            
              
Text (Disszertáció)
 Farkas_Zsuzsa__ertekezes_DOI.pdf Download (3MB) | Preview  | 
          |
  | 
            
              
Text (Tézisek)
 Farkas_Zsuzsa_tezisek.pdf Download (643kB) | Preview  | 
          |
  | 
            
              
Text (Thesis)
 Farkas_Zsuzsa_thesis.pdf Download (765kB) | Preview  | 
          
      Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2017.085
    
  
  
    
      Supervisor name: Ambrus, Árpád
    
  
  
    
      DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2017.085
    
  
  
  | Item Type: | Thesis (PhD) | 
|---|---|
| Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában | 
| Depositing User: | Zsolt Baráth | 
| Date Deposited: | 11 Nov 2022 09:56 | 
| Last Modified: | 08 Dec 2022 15:50 | 
| URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1446 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Edit Item | 




