REAL-PhD

Mintavételi eljárások optimalizálása a termékmegfelelőség ellenőrzésére élelmiszerekben előforduló növényvédőszermaradék-határértékek figyelembevételével

Farkas, Zsuzsa (2017) Mintavételi eljárások optimalizálása a termékmegfelelőség ellenőrzésére élelmiszerekben előforduló növényvédőszermaradék-határértékek figyelembevételével. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).

[img]
Preview
Text (Disszertáció)
Farkas_Zsuzsa__ertekezes_DOI.pdf

Download (3MB) | Preview
[img]
Preview
Text (Tézisek)
Farkas_Zsuzsa_tezisek.pdf

Download (643kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Thesis)
Farkas_Zsuzsa_thesis.pdf

Download (765kB) | Preview
Supervisor name: Ambrus, Árpád
DOI identifier : 10.14751/SZIE.2017.085
Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Depositing User: Zsolt Baráth
Date Deposited: 11 Nov 2022 09:56
Last Modified: 08 Dec 2022 15:50
URI: http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1446

Actions (login required)

Edit Item Edit Item