Farkas, Zsuzsa (2017) Mintavételi eljárások optimalizálása a termékmegfelelőség ellenőrzésére élelmiszerekben előforduló növényvédőszermaradék-határértékek figyelembevételével. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Text (Disszertáció)
Farkas_Zsuzsa__ertekezes_DOI.pdf Download (3MB) | Preview |
|
|
Text (Tézisek)
Farkas_Zsuzsa_tezisek.pdf Download (643kB) | Preview |
|
|
Text (Thesis)
Farkas_Zsuzsa_thesis.pdf Download (765kB) | Preview |
Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2017.085
Supervisor name: Ambrus, Árpád
DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2017.085
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában |
Depositing User: | Zsolt Baráth |
Date Deposited: | 11 Nov 2022 09:56 |
Last Modified: | 08 Dec 2022 15:50 |
URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1446 |
Actions (login required)
Edit Item |