Belovai, Judit (2016) A zsírsavösszetétel módosításának hatása a párizsi minőségére. PhD thesis, Kaposvári Egyetem.
|
Text (Tézisek)
1481289659-belovai_judit____tezis_fuzet.pdf Download (158kB) | Preview |
|
|
Text (Theses)
1481289659-belovai-judit_-thesis-book_en.pdf Download (159kB) | Preview |
|
|
Text (Disszertáció)
1481289659-belovai_judit____disszertacio.pdf Download (2MB) | Preview |
Supervisor name: Szabó, András and Bánáti, Diána
DOI identifier
: 10.17166/KE2016.008
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Subjects: | Q Science / természettudomány > QR Microbiology / mikrobiológia |
Depositing User: | Diszterhöft Zoltán |
Date Deposited: | 13 Oct 2017 11:47 |
Last Modified: | 13 Oct 2017 11:47 |
URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/504 |
Actions (login required)
Edit Item |