Bori, Zsuzsanna (2016) HPLC és GC-MS módszerek fejlesztése a paradicsomban és a fűszerpaprikában előforduló karotinoidok és aromaanyagok meghatározására. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Text (Disszertáció)
Bori_Zsuzsanna_ertekezes_DOI.pdf Download (6MB) | Preview |
|
|
Text (Thézisek)
Bori_Zsuzsanna_tezis.pdf Download (235kB) | Preview |
|
|
Text (Thesis)
Bori_Zsuzsanna_thesis.pdf Download (246kB) | Preview |
Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2016.065
Supervisor name: Hussein, Daood and Kiss, Attila
DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2016.065
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés |
Depositing User: | Zsolt Baráth |
Date Deposited: | 10 Nov 2022 15:37 |
Last Modified: | 09 Dec 2022 08:11 |
URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1425 |
Actions (login required)
Edit Item |