REAL-PhD

HPLC és GC-MS módszerek fejlesztése a paradicsomban és a fűszerpaprikában előforduló karotinoidok és aromaanyagok meghatározására

Bori, Zsuzsanna (2016) HPLC és GC-MS módszerek fejlesztése a paradicsomban és a fűszerpaprikában előforduló karotinoidok és aromaanyagok meghatározására. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).

[img]
Preview
Text (Disszertáció)
Bori_Zsuzsanna_ertekezes_DOI.pdf

Download (6MB) | Preview
[img]
Preview
Text (Thézisek)
Bori_Zsuzsanna_tezis.pdf

Download (235kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Thesis)
Bori_Zsuzsanna_thesis.pdf

Download (246kB) | Preview
Supervisor name: Hussein, Daood and Kiss, Attila
DOI identifier : 10.14751/SZIE.2016.065
Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés
Depositing User: Zsolt Baráth
Date Deposited: 10 Nov 2022 15:37
Last Modified: 09 Dec 2022 08:11
URI: http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1425

Actions (login required)

Edit Item Edit Item