REAL-PhD

A kukorica oxidatív stressztűrő képességének növelése mikrospórák in vitro szelekciójával

Marglné Ambrus, Helga Márta (2013) A kukorica oxidatív stressztűrő képességének növelése mikrospórák in vitro szelekciójával. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).

[img]
Preview
Text (Disszertáció)
MARGINE_AMBRUS_HELGA_PHD_DISSZERTACIO_DOI_2013_63.pdf

Download (1MB) | Preview
[img]
Preview
Text (Tézisek)
MARGLNE_AMBRUS_HELGA_PHD_TEZIS.pdf

Download (246kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Thesis)
MARGLNE_AMBRUS_HELGA_PHD_THESIS.pdf

Download (150kB) | Preview
Supervisor name: Barnabás, Beáta and Darkó, Éva
DOI identifier : 10.14751/SZIE.2013.063
Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés
Depositing User: xDávid Alex xSzendefy
Date Deposited: 08 Dec 2022 11:29
Last Modified: 08 Dec 2022 11:29
URI: http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1231

Actions (login required)

Edit Item Edit Item