Palotás, Péter (2013) Halászati termékek eltarthatóságának növelése komplex, kíméletes feldolgozástechnológiával. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Text (Disszertáció)
palotas_peter_ertekezes_DOI.pdf Download (4MB) | Preview |
|
|
Text (Tézisek)
palotas_peter_tezis.pdf Download (248kB) | Preview |
|
|
Text (Thesis)
palotas_peter_thesis.pdf Download (222kB) | Preview |
Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2020.080
Supervisor name: Friedrich, László
DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2020.080
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában |
Depositing User: | Zsolt Baráth |
Date Deposited: | 29 Nov 2022 12:16 |
Last Modified: | 09 Dec 2022 12:15 |
URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1722 |
Actions (login required)
Edit Item |