Müllerné Trenovszki, Magdolna (2013) Különböző takarmányok hatása a pontyhús zsírsavprofiljára és húsminőségére. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Text (Disszertáció)
Mullerne_Trenovszki_M_ertekezes_DOI.pdf Download (3MB) | Preview |
|
|
Text (Tézisek)
MULLERNE_TRENOVSZKI_MAGDOLNA_PHD_TEZIS.pdf Download (437kB) | Preview |
|
|
Text (Thesis)
MULLERNE_TRENOVSZKI_MAGDOLNA_PHD_THESIS.pdf Download (503kB) | Preview |
Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2013.018
Supervisor name: Szabó, Tamás and Kertészné Lebovics, Vera
DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2013.018
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában S Agriculture / mezőgazdaság > SF Animal culture / állattenyésztés S Agriculture / mezőgazdaság > SH Aquaculture. Fisheries. Angling / vizi növény-és állattartás, halászat, sporthorgászat |
Depositing User: | Zsolt Baráth |
Date Deposited: | 29 Nov 2022 12:08 |
Last Modified: | 09 Dec 2022 12:15 |
URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1720 |
Actions (login required)
Edit Item |