Müllerné Trenovszki, Magdolna (2013) Különböző takarmányok hatása a pontyhús zsírsavprofiljára és húsminőségére. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
| 
 | Text (Disszertáció) Mullerne_Trenovszki_M_ertekezes_DOI.pdf Download (3MB) | Preview | |
| 
 | Text (Tézisek) MULLERNE_TRENOVSZKI_MAGDOLNA_PHD_TEZIS.pdf Download (437kB) | Preview | |
| 
 | Text (Thesis) MULLERNE_TRENOVSZKI_MAGDOLNA_PHD_THESIS.pdf Download (503kB) | Preview | 
      Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2013.018
    
  
  
    
      Supervisor name: Szabó, Tamás and Kertészné Lebovics, Vera
    
  
  
    
      DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2013.018
    
  
  
  | Item Type: | Thesis (PhD) | 
|---|---|
| Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában S Agriculture / mezőgazdaság > SF Animal culture / állattenyésztés S Agriculture / mezőgazdaság > SH Aquaculture. Fisheries. Angling / vizi növény-és állattartás, halászat, sporthorgászat | 
| Depositing User: | Zsolt Baráth | 
| Date Deposited: | 29 Nov 2022 12:08 | 
| Last Modified: | 09 Dec 2022 12:15 | 
| URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1720 | 
Actions (login required)
|  | Edit Item | 



