Finta, Zuzana (2012) A kender olajtartalom növelésének hatása a zsírsavösszetétel és a fontosabb agronómiai tulajdonságok alakulására. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Text (Disszertáció)
Finta_Zuzana_ertekezes_DOI.pdf Download (3MB) | Preview |
|
|
Text (Tézisek)
FINTA_ZUZANA_PHD_TEZIS.pdf Download (171kB) | Preview |
|
|
Text (Thesis)
FINTA_ZUZANA_PHD_THESIS.pdf Download (409kB) | Preview |
Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2013.006
Supervisor name: Hajósné Novák, Márta
DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2013.006
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés |
Depositing User: | Zsolt Baráth |
Date Deposited: | 29 Nov 2022 08:19 |
Last Modified: | 09 Dec 2022 10:27 |
URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1685 |
Actions (login required)
Edit Item |