REAL-PhD

A kender olajtartalom növelésének hatása a zsírsavösszetétel és a fontosabb agronómiai tulajdonságok alakulására

Finta, Zuzana (2012) A kender olajtartalom növelésének hatása a zsírsavösszetétel és a fontosabb agronómiai tulajdonságok alakulására. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).

[img]
Preview
Text (Disszertáció)
Finta_Zuzana_ertekezes_DOI.pdf

Download (3MB) | Preview
[img]
Preview
Text (Tézisek)
FINTA_ZUZANA_PHD_TEZIS.pdf

Download (171kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Thesis)
FINTA_ZUZANA_PHD_THESIS.pdf

Download (409kB) | Preview
Supervisor name: Hajósné Novák, Márta
DOI identifier : 10.14751/SZIE.2013.006
Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés
Depositing User: Zsolt Baráth
Date Deposited: 29 Nov 2022 08:19
Last Modified: 09 Dec 2022 10:27
URI: http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1685

Actions (login required)

Edit Item Edit Item