Keppelné Bognár, Erzsébet (2020) MCPD- és glicidil-észterek képződésének vizsgálata magolajok finomítási és konyhatechnikai hőkezelései során. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Text (Disszertáció)
keppelne_bognar_erzsebet_ertekezes_DOI.pdf Download (5MB) | Preview |
|
|
Text (Tézisek)
keppelne_bognar_erzsebet_tezis.pdf Download (347kB) | Preview |
|
|
Text (Thesis)
keppelne_bognar_erzsebet_thesis.pdf Download (338kB) | Preview |
Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2020.081
Supervisor name: Somogyi, László and Hellner, Gabriella
DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2020.081
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában |
Depositing User: | Zsolt Baráth |
Date Deposited: | 28 Nov 2022 08:57 |
Last Modified: | 09 Dec 2022 10:09 |
URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1654 |
Actions (login required)
Edit Item |