REAL-PhD

Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása állati eredetű termékek fehérjeszerkezeti és fiziko-kémiai tulajdonságaira

Csehi, Barbara (2019) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása állati eredetű termékek fehérjeszerkezeti és fiziko-kémiai tulajdonságaira. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).

[img]
Preview
Text (Disszertáció)
csehi_barbara_ertekezes_DOI.pdf

Download (5MB) | Preview
[img]
Preview
Text (Tézisek)
csehi_barbara_tezisek.pdf

Download (787kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Thesis)
csehi_barbara_thesis.pdf

Download (574kB) | Preview
Supervisor name: Pásztorné Huszár, Klára and Friedrich, László Ferenc
DOI identifier : 10.14751/SZIE.2019.061
Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Depositing User: Zsolt Baráth
Date Deposited: 24 Nov 2022 11:01
Last Modified: 09 Dec 2022 11:54
URI: http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1629

Actions (login required)

Edit Item Edit Item