Csehi, Barbara (2019) Nagy hidrosztatikus nyomáskezelés hatása állati eredetű termékek fehérjeszerkezeti és fiziko-kémiai tulajdonságaira. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Text (Disszertáció)
csehi_barbara_ertekezes_DOI.pdf Download (5MB) | Preview |
|
|
Text (Tézisek)
csehi_barbara_tezisek.pdf Download (787kB) | Preview |
|
|
Text (Thesis)
csehi_barbara_thesis.pdf Download (574kB) | Preview |
Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2019.061
Supervisor name: Pásztorné Huszár, Klára and Friedrich, László Ferenc
DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2019.061
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában |
Depositing User: | Zsolt Baráth |
Date Deposited: | 24 Nov 2022 11:01 |
Last Modified: | 09 Dec 2022 11:54 |
URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1629 |
Actions (login required)
Edit Item |