Albert, Krisztina Zita (2018) Élelmiszeripari emulziók membrántechnikai diszpergálással történő előállításának vizsgálata. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Text (Disszertáció)
albert_krisztina_ertekezes_DOI.pdf Download (4MB) | Preview |
|
|
Text (Tézisek)
albert_krisztina_tezisek.pdf Download (895kB) | Preview |
|
|
Text (Thesis)
albert_krisztina_thesis.pdf Download (678kB) | Preview |
Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2018.040
Supervisor name: Koris, András and Vatai, Gyula
DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2018.040
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában |
Depositing User: | Zsolt Baráth |
Date Deposited: | 23 Nov 2022 14:12 |
Last Modified: | 09 Dec 2022 12:02 |
URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1578 |
Actions (login required)
Edit Item |