REAL-PhD

Élelmiszeripari emulziók membrántechnikai diszpergálással történő előállításának vizsgálata

Albert, Krisztina Zita (2018) Élelmiszeripari emulziók membrántechnikai diszpergálással történő előállításának vizsgálata. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).

[img]
Preview
Text (Disszertáció)
albert_krisztina_ertekezes_DOI.pdf

Download (4MB) | Preview
[img]
Preview
Text (Tézisek)
albert_krisztina_tezisek.pdf

Download (895kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Thesis)
albert_krisztina_thesis.pdf

Download (678kB) | Preview
Supervisor name: Koris, András and Vatai, Gyula
DOI identifier : 10.14751/SZIE.2018.040
Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Depositing User: Zsolt Baráth
Date Deposited: 23 Nov 2022 14:12
Last Modified: 09 Dec 2022 12:02
URI: http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1578

Actions (login required)

Edit Item Edit Item