Fogarasi, Attila Levente (2018) Bio alakor sör előállítása és egészségvédő komponenseinek vizsgálata. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Text (Disszertáció)
fogarasi_attila_levente_ertekezes_DOI.pdf Download (4MB) | Preview |
|
|
Text (Tézisek)
fogarasi_attila_levente_thesis.pdf Download (467kB) | Preview |
|
|
Text (Thesis)
fogarasi_attila_tezis.pdf Download (561kB) | Preview |
Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2018.055
Supervisor name: Hegyesné Vecseri, Beáta
DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2018.055
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában |
Depositing User: | Zsolt Baráth |
Date Deposited: | 22 Nov 2022 10:58 |
Last Modified: | 09 Dec 2022 08:51 |
URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1540 |
Actions (login required)
Edit Item |