REAL-PhD

Bio alakor sör előállítása és egészségvédő komponenseinek vizsgálata

Fogarasi, Attila Levente (2018) Bio alakor sör előállítása és egészségvédő komponenseinek vizsgálata. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).

[img]
Preview
Text (Disszertáció)
fogarasi_attila_levente_ertekezes_DOI.pdf

Download (4MB) | Preview
[img]
Preview
Text (Tézisek)
fogarasi_attila_levente_thesis.pdf

Download (467kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Thesis)
fogarasi_attila_tezis.pdf

Download (561kB) | Preview
Supervisor name: Hegyesné Vecseri, Beáta
DOI identifier : 10.14751/SZIE.2018.055
Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Depositing User: Zsolt Baráth
Date Deposited: 22 Nov 2022 10:58
Last Modified: 09 Dec 2022 08:51
URI: http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1540

Actions (login required)

Edit Item Edit Item