Fogarasi, Attila Levente (2018) Bio alakor sör előállítása és egészségvédő komponenseinek vizsgálata. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
  | 
            
              
Text (Disszertáció)
 fogarasi_attila_levente_ertekezes_DOI.pdf Download (4MB) | Preview  | 
          |
  | 
            
              
Text (Tézisek)
 fogarasi_attila_levente_thesis.pdf Download (467kB) | Preview  | 
          |
  | 
            
              
Text (Thesis)
 fogarasi_attila_tezis.pdf Download (561kB) | Preview  | 
          
      Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2018.055
    
  
  
    
      Supervisor name: Hegyesné Vecseri, Beáta
    
  
  
    
      DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2018.055
    
  
  
  | Item Type: | Thesis (PhD) | 
|---|---|
| Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában | 
| Depositing User: | Zsolt Baráth | 
| Date Deposited: | 22 Nov 2022 10:58 | 
| Last Modified: | 09 Dec 2022 08:51 | 
| URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1540 | 
Actions (login required)
![]()  | 
        Edit Item | 




