Kovács, Attila Gábor (2017) Körtegyümölcs alkoholos fermentációjának és párlatai aromaprofiljának tanulmányozása. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).
|
Text (Disszertáció)
kovacs_attila_gabor_ertekezes_DOI.pdf Download (3MB) | Preview |
|
|
Text (Tézisek)
kovacs_attila_gabor_tezisek.pdf Download (274kB) | Preview |
|
|
Text (Thesis)
kovacs_attila_gabor_thesis.pdf Download (268kB) | Preview |
Official URL: https://www.doi.org/10.14751/SZIE.2018.006
Supervisor name: Hoschke, Ágoston and Nguyen, Duc Quang
DOI identifier
: 10.14751/SZIE.2018.006
Item Type: | Thesis (PhD) |
---|---|
Subjects: | S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés |
Depositing User: | Zsolt Baráth |
Date Deposited: | 17 Nov 2022 11:36 |
Last Modified: | 09 Dec 2022 10:52 |
URI: | http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1474 |
Actions (login required)
Edit Item |