REAL-PhD

Különböző takarmányok hatása a pontyhús zsírsavprofiljára és húsminőségére

Müllerné Trenovszki, Magdolna (2013) Különböző takarmányok hatása a pontyhús zsírsavprofiljára és húsminőségére. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).

[img]
Preview
Text (Disszertáció)
Mullerne_Trenovszki_M_ertekezes_DOI.pdf

Download (3MB) | Preview
[img]
Preview
Text (Tézisek)
MULLERNE_TRENOVSZKI_MAGDOLNA_PHD_TEZIS.pdf

Download (437kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Thesis)
MULLERNE_TRENOVSZKI_MAGDOLNA_PHD_THESIS.pdf

Download (503kB) | Preview
Supervisor name: Szabó, Tamás and Kertészné Lebovics, Vera
DOI identifier : 10.14751/SZIE.2013.018
Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
S Agriculture / mezőgazdaság > SF Animal culture / állattenyésztés
S Agriculture / mezőgazdaság > SH Aquaculture. Fisheries. Angling / vizi növény-és állattartás, halászat, sporthorgászat
Depositing User: Zsolt Baráth
Date Deposited: 29 Nov 2022 12:08
Last Modified: 09 Dec 2022 12:15
URI: http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1720

Actions (login required)

Edit Item Edit Item