REAL-PhD

A zsírsavösszetétel módosításának hatása a párizsi minőségére

Belovai, Judit (2016) A zsírsavösszetétel módosításának hatása a párizsi minőségére. PhD thesis, Kaposvári Egyetem.

[img]
Preview
Text (Tézisek)
1481289659-belovai_judit____tezis_fuzet.pdf

Download (158kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Theses)
1481289659-belovai-judit_-thesis-book_en.pdf

Download (159kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Disszertáció)
1481289659-belovai_judit____disszertacio.pdf

Download (2MB) | Preview
Supervisor name: Szabó, András and Bánáti, Diána
DOI identifier : 10.17166/KE2016.008
Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: Q Science / természettudomány > QR Microbiology / mikrobiológia
Depositing User: Diszterhöft Zoltán
Date Deposited: 13 Oct 2017 11:47
Last Modified: 13 Oct 2017 11:47
URI: http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/504

Actions (login required)

Edit Item Edit Item