REAL-PhD

Halászati termékek eltarthatóságának növelése komplex, kíméletes feldolgozástechnológiával

Palotás, Péter (2013) Halászati termékek eltarthatóságának növelése komplex, kíméletes feldolgozástechnológiával. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).

[img]
Preview
Text (Disszertáció)
palotas_peter_ertekezes_DOI.pdf

Download (4MB) | Preview
[img]
Preview
Text (Tézisek)
palotas_peter_tezis.pdf

Download (248kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Thesis)
palotas_peter_thesis.pdf

Download (222kB) | Preview
Supervisor name: Friedrich, László
DOI identifier : 10.14751/SZIE.2020.080
Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
Depositing User: Zsolt Baráth
Date Deposited: 29 Nov 2022 12:16
Last Modified: 09 Dec 2022 12:15
URI: http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1722

Actions (login required)

Edit Item Edit Item