REAL-PhD

Körtegyümölcs alkoholos fermentációjának és párlatai aromaprofiljának tanulmányozása

Kovács, Attila Gábor (2017) Körtegyümölcs alkoholos fermentációjának és párlatai aromaprofiljának tanulmányozása. PhD thesis, Szent István Egyetem (2000-2020).

[img]
Preview
Text (Disszertáció)
kovacs_attila_gabor_ertekezes_DOI.pdf

Download (3MB) | Preview
[img]
Preview
Text (Tézisek)
kovacs_attila_gabor_tezisek.pdf

Download (274kB) | Preview
[img]
Preview
Text (Thesis)
kovacs_attila_gabor_thesis.pdf

Download (268kB) | Preview
Supervisor name: Hoschke, Ágoston and Nguyen, Duc Quang
DOI identifier : 10.14751/SZIE.2018.006
Item Type: Thesis (PhD)
Subjects: S Agriculture / mezőgazdaság > S1 Agriculture (General) / mezőgazdaság általában
S Agriculture / mezőgazdaság > SB Plant culture / növénytermesztés
Depositing User: Zsolt Baráth
Date Deposited: 17 Nov 2022 11:36
Last Modified: 09 Dec 2022 10:52
URI: http://real-phd.mtak.hu/id/eprint/1474

Actions (login required)

Edit Item Edit Item